Tuesday, December 7, 2010

The snow has disappeared

Since most people that visit my blog are Belgian or Dutch I have decided to continue my blog in Dutch only for now. If anybody has any questions or a comment, please feel free to CONTACT ME!
All images are Copyright by Ann Badjura unless otherwise stated, please contact me first if you wish to use any of my photos or if you wish to purchase any of my photos! Thanks in advance!Sinds de meeste mensen die mijn blog bezoeken Belgisch of Nederlands zijn heb ik besloten om enkel in het Nederlands verder te gaan. Ik ben dit blog vooral begonnen zodat mijn familie en vrienden in Belgie (van waar ik afkomstig ben) mijn leventje in Vancouver, Canada een beetje kunnen volgen. Deze blog is ook open voor iedereen die geinteresseerd is natuurlijk. Als er enige vragen zijn of commentaar is, laat dan een berichtje na in mijn GASTENBOEK of E-MAIL ME!
Alle foto's zijn Copyright by Ann Badjura tenzij anders vermeld, aub contacteer mij eerst voordat je mijn foto's wil gebruiken of als je geinteresseerd bent om foto's te kopen! Alvast bedankt!~AUB klik op de foto's om een grotere versie ervan te zien!


Zonsondergang in Burnaby Lake Regional Park


Er is weer tijd voorbij gegaan sinds ik nog wat geschreven heb, maar nu is er weer wat te vertellen. Na de sneeuwval van de vorige keer hebben we nog een goede lading gehad van zo'n 20cm, maar die sneeuw is was de dag erna gelukkig overgegaan in regen en ondertussen is er al niets meer te zien van de sneeuw. We hebben een beetje van alle soort weer gehad, regenachtige dagen, zonnige dagen met meestal temperaturen rond de +5 graden. Hier beneden kan je nog een filmpje en wat foto's zien van de sneeuw die we gehad hebben. Hopelijk krijgen we niet teveel van dat meer deze winter. Alleen op Kerstdag, dan mag het wit zijn...dat maakt het dan wel extra mooi en gezellig.


Ik heb ook al een vervroegd Kerstcadeau gehad van Michael en dat is een nieuwe computer. Het werd tijd, want die andere was nogal traag. We waren niet van plan om er nu al eentje te kopen, maar we waren wel al aan het rondkijken. Michael zoekt ook veel op via internet waar hij een website tegen kwam die grote kortingen geven op vanalle artikelen van vele verschillende winkels. Nu vond hij een korting van $400 CAD (ongeveer 300 euro) voor een Dell computer die ons erg aanstond en wat niet eens geadverteerd werd op hun website. Deze moest wel online gekocht worden en het leveren was bij de prijs inbegrepen. We zijn er voor gegaan en op een goede week tijd werd mijn nieuwe computer geleverd. Daarna moesten we er nog alle programma's opzetten en al mijn folders van mijn oude computer overzetten naar de nieuwe computer. Daar was wel wat werk aan, vooral als je zoveel foto's hebt als ik heb...hahaha. Nu ben ik sinds een paar dagen gewoon aan het worden aan mijn nieuwe computer. Ik ben er erg content van, alles gaat supersnel en deze computer heeft geen probleem met grote programma's.

Verder gaat alles goed met ons en met Ava ook. Ze is nog altijd een schat van een baby waar we zoveel plezier aan hebben. Het is een actieve meid en ze speelt graag op haar speelmat, ze lacht graag en verder is ze een rustige baby. Eten en slapen doet ze ook goed, daar hebben we niets over te klagen. En als oma van Belgie belt dan reageert ze ook graag aan de telefoon. Liefst wil ze de telefoon vastnemen en in haar mond steken, maar brabbelen tegen oma doet ze ook graag en giechelen doet ze ook al eens op oma...dat is geweldig om te zien. We zullen Oma vreselijk missen met Kerstmis, maarja ze is pas hier geweest en dat is misschien wel wat vlug om weer te komen. Misschien dat ze in 2011 wel weer eens kan komen want het is toch een hele onderneming voor ons om naar ginder te gaan. We zien wel wat er van komt.


Wat recente foto's van Ava


Het wordt ook weer hoogtijd dat ik eens aan mijn Kerstbrief ga beginnen. Ik schrijf elk jaar een Kerstbrief met een beknopte samenvatting van wat hier zoal gebeurd is het afgelopen jaar en zo kunnen familie en vrienden een beetje volgen hoe het met ons gaat. Sinds een paar stuur ik de meeste brieven op via e-mail voor diegenen die e-mail hebben en de rest krijgt een kaart met de Kerstbrief via de post.

In het weekend was het mooi weer en hebben we 1 van de dagen wat gewinkeld, we zijn ook gaan wandelen en hebben nog eens genieten van een zonsondergang in Burnaby Lake Regional Park wat zo'n 5 minuten rijden is van ons thuis. Prachtig was het, maar brrrrr het was toch een beetje koud. Er lag hier en daar een dun laagje ijs op het water, dus het zal toch wel fris genoeg geweest zijn. Ava was ook mee lekker ingeduffeld, maar we zijn niet te lang gebleven. Er zijn ook altijd mooie zonsondergangen te zien vanuit onze woonkamer, dus daar geniet ik ook altijd van.


Foto's van zonsondergangen in Burnaby Lake Regional Park en bij ons thuis
Nog even geduld voor mijn volgende post!

1 comment:

Claudia B. said...

En ja hoor... de heimwee slaat meteen weer toe! Zou zo graag weer eens naar Canada komen.. misschien over 2 jaar... misschien :-)

Wat een wondermooie dochter hebben jullie, die ogen! Daar smelt toch meteen alle sneeuw voor weg, wat een stralende ogen, zo lief!

Geniet van jullie kerst in Canada, de winkels zullen wel vol kerstsfeer zijn?

Groetjes Claudia