Saturday, December 25, 2010

Merry Christmas everybody!

Since most people that visit my blog are Belgian or Dutch I have decided to continue my blog in Dutch only for now. If anybody has any questions or a comment, please feel free to CONTACT ME!
All images are Copyright by Ann Badjura unless otherwise stated, please contact me first if you wish to use any of my photos or if you wish to purchase any of my photos! Thanks in advance!Sinds de meeste mensen die mijn blog bezoeken Belgisch of Nederlands zijn heb ik besloten om enkel in het Nederlands verder te gaan. Ik ben dit blog vooral begonnen zodat mijn familie en vrienden in Belgie (van waar ik afkomstig ben) mijn leventje in Vancouver, Canada een beetje kunnen volgen. Deze blog is ook open voor iedereen die geinteresseerd is natuurlijk. Als er enige vragen zijn of commentaar is, laat dan een berichtje na in mijn GASTENBOEK of E-MAIL ME!
Alle foto's zijn Copyright by Ann Badjura tenzij anders vermeld, aub contacteer mij eerst voordat je mijn foto's wil gebruiken of als je geinteresseerd bent om foto's te kopen! Alvast bedankt!


~AUB klik op de foto's om een grotere versie ervan te zien!

Een Zalige Kerst van ons allemaal!

Even een kort berichtje om iedereen een Zalige Kerstmis toe te wensen! Hopelijk mogen jullie er van genieten met familie en vrienden. Wij hebben Kerstavond het geluk gehad om mijn moeder te zien via de web cam. Dit was omdat mijn mama bij mijn broer en gezin uitgenodigd was voor kerstavond om te gaan eten. Ik was eens gaan piepen op de computer in de vroege namiddag en zag dat ze ook waren komen kijken. Het was gelukt om een web cam gesprek te doen met mijn familie en zij hebben ons en Ava ook kunnen zien.

Onze Kerst kon al niet meer stuk en ik vind het geweldig dat ze daar even tijd voor gemaakt hebben! Dank jullie wel, we vonden het super fijn om iedereen te kunnen zien. Wij zijn op Kerstavond naar Michael zijn ouders gegaan voor een paar uurtjes, want we gingen op Kerstdag daar lekker eten...dat hebben ondertussen gedaan en daar was het ook super gezellig als gewoonlijk. En morgen gaan we lekker genieten van een dagje "Boxing Day" shopping...meer hierover in mijn volgende post!

Nogmaals de beste wensen aan iedereen en tot gauw!Een filmpje van de kerstversiering in de Van Dusen tuin in VancouverNog even geduld voor mijn volgende post!

2 comments:

Chantal said...

Fijn dat jullie zo'n bijzondere kerst hadden :)
De beste wensen voor 2011 in geluk en gezondheid!
take care,
Chantal

Blogger said...

There's SHOCKING news in the sports betting industry.

It has been said that every bettor needs to look at this,

Watch this now or quit betting on sports...

Sports Cash System - Robotic Sports Betting Software.