About me / my "love" story


Hallo Allemaal,

Voor mijn hele verhaal over hoe ik in Canada terecht gekomen ben kan je lezen op mijn eerste blog bericht wat hier te vinden is: http://anninbc.blogspot.ca/2008/10/how-we-met-and-my-move-to-canada.html


Fijn dat je even komt kijken/lezen op mijn blog.  Mijn naam is Ann, ik ben origineel afkomstig uit Belgie en ik woon sinds april 2000 in het mooie Vancouver, British Columbia, Canada. Ik heb deze blog aangemaakt zodat mijn familie en vrienden in Belgie onze gebeurtenissen in Canada kunnen volgen. Deze blog is er ook voor andere mensen in andere delen van deze wereld die graag onze gebeurtenissen willen volgen. Voor diegene die graag een reis willen maken naar West Canada kunnen hier ook terecht voor een reisroute die ik opgesteld heb, je kan de webiste vinden onder "links".

Ik ben naar Canada verhuisd om bij mijn Canadese vriend te komen wonen, wij zijn in 2005 getrouwd en in mei 2010 werden wij de gelukkige ouders van een prachtig dochtertje. Ik werk in Canada als verpleegkundige, wat ik in Belgie ook was en ik doe het erg graag.  Verder geniet ik van foto's maken, wandelen, reizen en nog vele andere dingen.


Ik hoop dat jullie deze blog een beetje interessant vinden en als er vragen zijn of je wil gewoon een berichtje nalaten voor mij, dan kan je dat doen via het "contact" knopje ofwel in mijn Gastenboek (Guestbook).

Groetjes,

Ann