Wednesday, December 15, 2010

Christmas is almost here

Since most people that visit my blog are Belgian or Dutch I have decided to continue my blog in Dutch only for now. If anybody has any questions or a comment, please feel free to CONTACT ME!
All images are Copyright by Ann Badjura unless otherwise stated, please contact me first if you wish to use any of my photos or if you wish to purchase any of my photos! Thanks in advance!Sinds de meeste mensen die mijn blog bezoeken Belgisch of Nederlands zijn heb ik besloten om enkel in het Nederlands verder te gaan. Ik ben dit blog vooral begonnen zodat mijn familie en vrienden in Belgie (van waar ik afkomstig ben) mijn leventje in Vancouver, Canada een beetje kunnen volgen. Deze blog is ook open voor iedereen die geinteresseerd is natuurlijk. Als er enige vragen zijn of commentaar is, laat dan een berichtje na in mijn GASTENBOEK of E-MAIL ME!
Alle foto's zijn Copyright by Ann Badjura tenzij anders vermeld, aub contacteer mij eerst voordat je mijn foto's wil gebruiken of als je geinteresseerd bent om foto's te kopen! Alvast bedankt!~AUB klik op de foto's om een grotere versie ervan te zien!


Zonsondergang gezien van bij ons thuis


Wel, er is weer wat tijd voorbij gegaan en het is bijna niet te geloven dat het alweer bijna Kerstmis is. Wat gaat de tijd toch vlug! Ava wordt in een paar dagen ook al 7 maanden, ongelofelijk...maar ze is zo'n schatje en ze doet het goed. Van winter is er geen sprake meer geweest en hebben we in december vooral veel regen gezien en hier en daar wat droge dagen, maar niet al te veel zon. Het zou een beetje zonniger worden binnen een paar dagen en ja dan zal het wel weer wat gaan afkoelen. Van sneeuw is er voorlopig nog geen sprake, dus als we de sneeuw willen zien moeten we naar de bergen en die zijn maar een half uurtje rijden van ons thuis. We moeten niet ver gaan als wel echt sneeuw willen.

We hebben eindelijk de Kerstboom gezet vorig weekend. Ava vindt het wel plezant zo met al die lichtjes in de boom en ook de kerstballen vindt ze plezant, denk ik. De Kerstboom ziet er mooi uit, al zeg ik het zelf en het maakt het zo gezellig! We hebben een namaak boom, want een echte boom laat soms zoveel vuil na. Dus geef ons maar een plastieken boom, die zien er ook mooi uit. Verder is er eigenlijk niet veel gaande hier en is er eigenlijk ook niet veel nieuws. Maarja, zoals ze zeggen...geen nieuws is goed nieuws, he! Ik heb wat mooie foto's van Ava genomen bij de Kerstboom die hier beneden te bewonderen zijn alsook nog wat andere foto's van haar en we hebben ook weer mogen genieten van een mooie zonsondergang.


Wat recente foto's van Ava en de zonsondergang


Nog even geduld voor mijn volgende post!

No comments: