Friday, August 19, 2011

Storm hits Belgian festival: 5 dead, 140 hurt!


PHOTO/ART: https://www.facebook.com/pages/Pukkelpop-2011-dragen-we-in-ons-hart/152448461504513?sk=wall

Ik wou toch even tussendoor een kort berichtje schrijven over wat er gebeurd is Belgie tijdens het muziek festival "Pukkelpop". Toen ik gisteren morgen mijn dagelijkse websites na ging, waaronder dus ook "Facebook" kwam ik erachter dat er een korte maar hevige storm op de weides van Pukkelpop hadden plaatsgevonden met mogelijk doden, een deel zwaargewonden en heel wat lichtgewonden! Wow, een hevige storm in Belgie? Op Pukkelpop? Met mogelijk doden? Ik kon het bijna niet geloven.

Ik ben dan wat gaan googlen en kwam bij wat nieuwsberichten uit en heb ook wat nieuws kunnen bekijken online. Van wat ik kon zien zag het er verschrikkelijk uit endaar zou ik niet aanwezig willen zijn! Op dat moment gaven ze uit dat er 3 doden waren. Het GSM netwerk was ook zo zwaar belast naar het schijnt dat velen hun familie en vrienden niet konden bereiken. Ik denk dat het er heel wat mensen angstige uurtjes achter de rug hadden totdat ze wat van hun kinderen/familie/vrienden hoorden!


Mijn gedachten gaan uit naar alle slachtoffers, gewonden, concertgangers, hun families en vrienden en iedereen die hiervoor moet lijden!

Vandaag hoorde ik het hier ook wat meer uitgebreid op de locale radio en kon het volgende artikel vinden op hun website: Young people flee as storm hits Belgian festival; 5 dead, 140 hurt - News1130

2 comments:

Resy, aad en ramon said...

Hallo Ann,

Via de weblog van Chantal en Suus vonden we jouw weblog.... Wij zijn aad, Resy en Ramon en recent geland in Maple Ridge.

Ook wij hebben het bericht meegekregen van Hasselt, Pukkelpop.... Vreselijk!

Blogger said...

Do you need free Google+ Circles?
Did you know you can get these AUTOMATICALLY AND ABSOLUTELY FOR FREE by getting an account on Like 4 Like?