Tuesday, October 2, 2012

We genieten nog steeds van mooi weer!

We genieten nog steeds van mooi weer!
 

~AUB klik op de foto's om een grotere versie ervan te zien!

Zicht aan Pitt Lake in Pitt Meadows in de buurt van Vancouver Eerst en vooral dank jullie wel voor de leuke "comments" op mijn vorige berichtje en dat jullie daar even de tijd voor genomen hebben. Ik vind het altijd leuk om reacties te lezen! Wel, we hebben nog steeds prachtig weer. September is ook een maand geweest met volop zon en zo'n 10 dagen geleden hadden we nog 26 graden. Het is ondertussen een dagje bewolkt geweest en we hebben een paar buitjes gehad en nu is het weer terug zon met wat wolken en zo'n 18 graden. Nog steeds mooi voor de tijd van het jaar eigenlijk. We mogen niet klagen want we hebben toch al sinds begin juli echt zomer en het blijkt nog steeds wat te blijven nazomeren. De komende week geven ze de hele week zonnig met zo'n 18 graden, heerlijk! We zullen wel weer een uitstapje doen ofzo, want hier moeten we van blijven genieten voordat het begint te regen. Die week dat we nog zo'n 26 graden hadden heb ik eindelijk nog eens met mijn Nederlandse vriendin Angela afgeproken. Goh, dat was alweer meer dan 2 jaar geleden dat ik haar nog gezien had, maar we waren wel in contact via email of facebook enzo. Zij had ook meestal door de week werk en enkel in het weekend vrij, dus niet altijd zo gemakkelijk om af te spreken. Maar eindelijk hadden we beiden een dagje vrij om er nog een samen op uit te gaan.

Ik had voorgesteld om naar Pitt Lake te gaan want daar was ze nog niet geweest. Joeeppiii, dan kon ik ook mijn nieuwe camera (Sony a57) met de nieuwe lens (Tamron 17-50mm f/2.8) uitproberen! Ze kwam tot bij mij thuis en ik zou dan naar Pitt Lake rijden want Ava gaat ook mee, dus ze moet in de autostoel. Rond 10u30 was ze hier en wij reden richting Pitt Lake in Pitt Meadows en rond 11u waren we daar. Het zag er mooi uit, blauwe lucht en zo goed als geen wolkje in de lucht. Het was al goed warm als we daar aankwamen. We wandelden op de dijk wat daar langs het water opgaat en genoten van de prachtige zichten. Wat een heerlijk dagje was dat. Na Pitt Lake reden we stilletjes aan terug en stopten we nog bij wat andere dijken net voor Pitt Lake met nog meer mooie zichten. Angela neemt namelijk ook graag foto's, dus geen probleem om even te stoppen voor wat foto's. Hierna hadden we eigenlijk wel genoeg van die hitte en zijn we naar Tim Hortons gereden voor lunch. Ik nam een heerlijke iced capp en een heerlijke broodje. Dat smaakte wel goed zo na die wandeling, vooral die iced capp was overheerlijk met die warmte! Voor dat we terug richting mijn thuis reden nam ik nog een doosje met donuts mee voor Michael. Angela bleef nog even bijpraten bij mij thuis en ging er dan weer vandoor. Het was een hele gezellige dag en we gaan dit zeker nog eens doen!

 

Foto's van ons uitstapje naar Pitt Lake

Verder zijn we met dit mooie weer hier in de buurt ook gaan wandelen met Ava naar de speeltuintjes die hier overal te vinden zijn. We hebben een klein speeltuintje op zo'n 10 minuten wandelen van ons thuis en ook een grote speeltuin op 10 minuten wandelen van ons thuis. Er is ook een speeltuin schuin tegenover ons huis bij de lagere school, maar daar gaan we eigenlijk niet veel naartoe omdat het meer voor grotere kinderen is. Met zo'n weer is het heerlijk genieten om naar een speeltuin te gaan of zelfs gewoon bij ons thuis in de tuin met Ava te spelen. Verder heb ik ook een hele leuke Nederlandse dame leren kennen die hier een paar maandjes geleden komen wonen is met haar man en dochter. Ze woont nog geen kilometer van ons af, dus wel heel handig, he. We hebben een paar keer afgesproken en dat is altijd heel gezellig...dat gaan we zeker nog meer doen! En we hebben ook weer mogen genieten van wat prachtige zonsdondergangen. Dat wordt voor mij nooit oud. Ik let altijd wel eventjes op rond zonsondergang hoe de lucht eruit ziet en als het de moeite is dan komt de camera natuurlijk naar boven, he!

 Recente foto's van Ava, in de speeltuin, onze omgeving en zonsondergangenNog even geduld voor mijn volgende post!


Foto's zijn Copyright by Ann Badjura tenzij anders aangegeven!
Je kan me contacteren via email als je geinteresseerd ben om foto's van mij te gebruiken of te kopen.  DANK BIJ VOORBAAT!

 

5 comments:

Sophia Burns said...

Dank je wel voor je leuke commentaar op mijn blog! Ja wij hebben ook nog zulk prachtig weer, hoewel het nu wel kouder wordt. Zo in een t-shirt is het niet meer aangenaam... behalve misschien in de volle zon.

Prachtige foto's weer, ik geniet er altijd van. En Ava wordt met de dag knapper, wat een prachtig meisje - gelukkig is ze nog net iets te jong om dat te beseffen :D

Sophia Burns said...

P.S. Murray keek net over m'n schouder mee naar de foto's en ik vertaalde mijn comment voor hem, hij was het er 1000% mee eens - bij elke foto zei hij Oh en Ah en What a sweet child, adorable, oh look at the face, enz enz :)

Tariq Honey said...

I completely agree with you. I really like this article. It contains a lot of useful information. I can set up my new idea from this post. It gives in depth information. Thanks for this valuable information for all. And of course nice review about the application.
vakantiehuis dordogne

Tariq Honey said...

Thank you very much for the great list and I appreciate your efforts to bring such a huge list for us. I really appreciate posts, which might be of very useful. I look forward to future updates. Once again thanks. Keep smiling.
Get More Twitter Followers

Blogger said...

Ever wanted to get free Google+ Circles?
Did you know that you can get them ON AUTO-PILOT AND ABSOLUTELY FOR FREE by registering on Like 4 Like?