Thursday, January 5, 2012

Happy New Year and the holidays are over again!

Since most people that visit my blog are Belgian or Dutch I have decided to continue my blog in Dutch only for now. If anybody has any questions or a comment, please feel free to CONTACT ME!
All images are Copyright by Ann Badjura unless otherwise stated, please contact me first if you wish to use any of my photos or if you wish to purchase any of my photos! Thanks in advance!


Sinds de meeste mensen die mijn blog bezoeken Belgisch of Nederlands zijn heb ik besloten om enkel in het Nederlands verder te gaan. Ik ben dit blog vooral begonnen zodat mijn familie en vrienden in Belgie (van waar ik afkomstig ben) mijn leventje in Vancouver, Canada een beetje kunnen volgen. Deze blog is ook open voor iedereen die geinteresseerd is natuurlijk. Als er enige vragen zijn of commentaar is, laat dan een berichtje na in mijn GASTENBOEK of E-MAIL ME!
Alle foto's zijn Copyright by Ann Badjura tenzij anders vermeld, aub contacteer mij eerst voordat je mijn foto's wil gebruiken of als je geinteresseerd bent om foto's te kopen! Alvast bedankt!


~AUB klik op de foto's om een grotere versie ervan te zien!

Downtown Vancouver @ night gezien vanuit Stanley Park!

Toen ik mijn vorig berichtje schreef moest Kerstmis nog komen, ondertussen zijn we alweer Nieuwjaar voorbij. Hopelijk hebben jullie allemaal een fijne Kerst gehad en een goede nieuwjaarswisseling. Dus bij deze wil ik jullie allemaal eerst en vooral een heel Gelukkig Nieuwjaar toewensen. Dat het jaar 2012 jullie veel geluk, liefde en een goede gezondheid mag brengen!

Hier is niet heel veel nieuws, maar wel een heel deel foto's van Kerstmis en oudejaars. Ik heb Kerstavond nog moeten werken, maar gelukkig was dat de morgenpost. Ik heb na mijn werk Chinees uitgehaald om 's avonds te eten. We hebben een beetje onder ons drietjes wat gevierd. Op Kerstdag zelf hebben we 's morgens de kadeautjes geopend. We hebben dat aan Ava overgelaten, zij vond het plezanter om de kadeautjes open te doen in plaats van er mee te spelen. Wij hadden voor Ava een lezer gekocht van Disney, het komt met 3 boekjes die voorgelezen worden. Hier is ze nog wat jong voor, maar we vonden het wel leuk. Van een vriendin van mij had Ava een zingende Elmo gekregen, die vindt ze geweldig! Michael en ik hadden elkaar maar wat kleine dingetjes gekocht, want we weten niet meer wat kopen voor elkaar. We hadden wel leuke kado's gekregen van mijn beste Canadese vriendin. Voor mij een deegrol, een taartvorm en een set met parfum en lotion. Michael had een mooie Canucks pet gekregen van haar. Na Ava haar middagdutje zijn we naar zijn ouders gegaan om lekker te eten en nog wat meer pakjes te openen. Zij hadden een mooie puzzel gekocht voor Ava die ze graag doet alsook een soort babypop die geluid maakt zoals een baby. Eerst was ze er niet zo gek van, maar nu speelt ze er wel graag mee!

Foto's van onze Kerst
Op de tweede Kerstdag wat hier "Boxing Day" heet zijn we gaan winkelen. Op deze dag zijn vele winkels erg vroeg open, vooral de winkels met electronische zaken want ze verkopen vele dingen aan 50 tot 75% korting. Soms is er echt een gekte bij de electronische zaken en beginnen mensen de dag ervoor 's avonds al aan te schuiven bij de winkels. Nu, zo zot zijn wij gelukkig niet en gaan meestal voor wat goede prijzen wat betreft voeding, sommige Kerst artikelen, kleding, schoenen en dergelijke. Wij gingen zo rond 9u 's morgens en deze keer gingen we naar "Walmart". Na Walmart bezochten we ook de rest van de shopping en hebben nog wat paar leuke kleding artikelen kunnen kopen voor Ava aan d 50% korting. Tegen de middag waren we toch alweer thuis zodat we konden lunchen en het was tijd voor Ava haar dutje. Daarna zijn we nog naar een kleinere shopping geweest waar we nog een paar dingetjes hebben gekocht.

Michael had de hele week vrij behalve woensdag omdat een collega van hem wilde wisselen...zo kreeg hij dan de woensdag na Nieuwjaar vrij wat ook prima is! We hebben niet al teveel gedaan want het was de hele week regenachtig. We hebben het huis gepoets (dat moet ook gebeuren, he), zijn wat in onze omgeving gaan wandelen, naar de winkels geweest en ons met Ava bezig gehouden. We moeten niet altijd naar speciale plekjes gaan om ons te vermaken, gewoon samen zijn is ook heel speciaal en gezellig. Met oud op nieuw zijn we in de late namiddag naar Stanley Park gegaan in Vancouver waar jaarlijks "Bright Nights" door gaat. Een deel van het park bij de miniatuur trein is verpakt met miljoenen kerstlichtjes. Je kan er door het pleintje wandelen met verlichting, maar ja kan ook met de miniatuur trein mee voor een rit van 15-20 minuten. Dit hebben wij met Ava gedaan en ze vond het geweldig. Na de treinrit hebben we wat rondgewandeld op de plaza met al de lichtjes. Hoe later het werd hoe drukker het werd en na een paar uurtjes denk ik dat Ava er wel genoeg van had, teveel lichtjes en teveel mensen. Dus we zijn stilletjes naar huis gegaan. Als we uit het park reden zijn we nog eventjes gestopt aan de zeemuur in Stanley Park zodat ik een paar foto's kon nemen van het centrum van Vancouver verlicht. Wat is dat toch een prachtig zicht!

Foto's en een filmpje van Bright Nights in Stanley Park
Nog even geduld voor mijn volgende post!

2 comments:

Blogger said...

There's SHOCKING news in the sports betting world.

It's been said that any bettor must watch this,

Watch this now or quit placing bets on sports...

Sports Cash System - Robotic Sports Betting Software.

Blogger said...

You might be qualified for a complimentary $300 Walmart Gift Card.