Tuesday, November 8, 2011

More beautiful fall days!

Since most people that visit my blog are Belgian or Dutch I have decided to continue my blog in Dutch only for now. If anybody has any questions or a comment, please feel free to CONTACT ME!
All images are Copyright by Ann Badjura unless otherwise stated, please contact me first if you wish to use any of my photos or if you wish to purchase any of my photos! Thanks in advance!


Sinds de meeste mensen die mijn blog bezoeken Belgisch of Nederlands zijn heb ik besloten om enkel in het Nederlands verder te gaan. Ik ben dit blog vooral begonnen zodat mijn familie en vrienden in Belgie (van waar ik afkomstig ben) mijn leventje in Vancouver, Canada een beetje kunnen volgen. Deze blog is ook open voor iedereen die geinteresseerd is natuurlijk. Als er enige vragen zijn of commentaar is, laat dan een berichtje na in mijn GASTENBOEK of E-MAIL ME!
Alle foto's zijn Copyright by Ann Badjura tenzij anders vermeld, aub contacteer mij eerst voordat je mijn foto's wil gebruiken of als je geinteresseerd bent om foto's te kopen! Alvast bedankt!


~AUB klik op de foto's om een grotere versie ervan te zien!

A beautiful cold fall day at Pitt Lake!


Hier zijn we dan weer eens na een paar weken. Met ons gaat alles prima en met Ava ook. Haar nacht slaap patroon is toch wat beter dan een paar weken terug. Ze wordt nog wel eens wakker 's nachts, maar meestal moeten we niet langer dan een half uurtje met haar bezig zijn voordat ze terug in slaap valt en dat is toch wel een stuk beter dan een paar uren wakker te zijn met haar. Hopelijk zal ze stilletjes aan weer de hele nacht doorslapen. Soms denk ik dat ze gewoon aan het dromen is en wakker schrikt want als je we gaan kijken als ze wat weent dan is ze precies nog aan't slapen. Voor de rest doet ze het heel goed en merken we dat ze meer en meer probeert te praten. Al klinkt het meeste nog wel als baby gebrabbel, je merkt toch dat ze probeert om dingen na te zeggen. Echt schattig om te zien en horen natuurlijk.

Het is hier al een paar keer vrij frisjes geweest met wat nachtvorst en koele temperaturen overdag, maar als het zonneke schijnt is het wel goed te doen. We hebben eigenlijk een deel mooie dagen gehad met veel zon de laatste weken. We mogen zeker niet klagen want het kan in deze tijd va het jaar ook al veel regenen. Op 1 van die mooie dagen had ik afgesproken met een vriendin vanop het werk. Zij had een paar dagen vrij en vroeg of ik zin had om wat te gaan doen. Ze was nog nooit naar Pitt Lake geweest, terwijl dat vrij dichtbij haar thuis is en wilde daar wel eens naartoe. Geen probleem voor mij want het is daar erg mooi. Ava ging ook mee, want Saara (mijn vriendin) had haar al een hele tijd niet meer gezien. Om 9u ben ik Saara gaan uithalen en rond 9u15 waren we al bij Pitt Lake. Wat was het toch een prachtige morgen. Er hingen wat lage wolken, de zon scheen net op de toppen van de bergen die net een laagje verse sneeuw gekregen hadden. Het was koud en het waaide daar goed...brrrr, maar dat was niet erg want we stapten gewoon wat harder door! Na een goed uur gewandeld te hebben zijn we richting "Tim Hortons" geweest om op te warmen met een lekkere koffie en wat Timbits. Dat was een heerlijke voormiddag en dat gaan we zeker nog een keertje doen!


Wat foto's van onze wandeling aan Pitt Lake

Zoals ik al eerder vertelde hebben wij de laatste weken vrij mooi weer gehad met een deel zonnige dagen maar het was op sommige dagen vrij fris. Hier proberen wij zoveel mogelijk van te genieten en we gaan dan veel wandelen met Ava. In het weekend gezellig met ons drietjes en door de week ga ik veel met Ava wandelen. Soms gewoon hier in onze buurt door de straten en andere keren in een park hier in de omgeving. Ik ga al eens naar Burnaby Lake met haar wat maar een goede 5 minuutjes rijden is. Daar zijn vele eendjes, ganzen, eekhoorntjes en andere vogels of dieren en dat vindt ze natuurlijk geweldig. Ik ben ook nog eens naar Burnaby Mountain geweest wat zo'n 10 minuten rijden is van ons thuis en daar begonnen de herfstkleurtjes al mooi uit te komen. Als de zon schijnt is het toch prachtig om van al die kleuren te kunnen genieten.

Als het weer wat minder is dan ga ik al eens naar een shopping hier dichtbij waar een soort speelhoek is voor kleinere kinderen. Daar mag ze dan spelen met andere kindjes en dat vindt ze ook heel fijn. In het begin observeerde ze meer dan spelen, maar nadat ik we daar een paar keer met haar naartoe geweest zijn ging het al heel wat vlotter. Ze speelt daar heel graag en bestudeerd de andere kindjes graag. Sommige kinderen zijn echte durvers en kruipen op alles, dan zie je toch wel het verschil met Ava die heel voorzichtig is met alles. Ik ben daar wel blij om dat ze zo geen waaghals is, voorlopig toch niet...dus hopelijk blijft dat zo. Verder ben ik nog een paar keer gaan werken en nu moet ik niet meer gaan tot eind november. Als ze iemand nodig hebben dan zullen ze mij wel bellen. Zo nu ga ik hier weer eindigen met nog een deel foto's van Ava, de herfstkleurtjes bij Burnaby Lake en Burnaby Mountain en dergelijke!


Foto's van Ava, bij Burnaby Lake en Burnaby Mountain


Nog even geduld voor mijn volgende post!

No comments: