Thursday, October 6, 2011

Time for an update

Since most people that visit my blog are Belgian or Dutch I have decided to continue my blog in Dutch only for now. If anybody has any questions or a comment, please feel free to CONTACT ME!
All images are Copyright by Ann Badjura unless otherwise stated, please contact me first if you wish to use any of my photos or if you wish to purchase any of my photos! Thanks in advance!


Sinds de meeste mensen die mijn blog bezoeken Belgisch of Nederlands zijn heb ik besloten om enkel in het Nederlands verder te gaan. Ik ben dit blog vooral begonnen zodat mijn familie en vrienden in Belgie (van waar ik afkomstig ben) mijn leventje in Vancouver, Canada een beetje kunnen volgen. Deze blog is ook open voor iedereen die geinteresseerd is natuurlijk. Als er enige vragen zijn of commentaar is, laat dan een berichtje na in mijn GASTENBOEK of E-MAIL ME!
Alle foto's zijn Copyright by Ann Badjura tenzij anders vermeld, aub contacteer mij eerst voordat je mijn foto's wil gebruiken of als je geinteresseerd bent om foto's te kopen! Alvast bedankt!


~AUB klik op de foto's om een grotere versie ervan te zien!

Zonsondergang gezien vanuit ons huis!


Hier zijn we dan weer eens! Het is alweer een maand geleden sinds ik nog wat geschreven heb. We hebben het wat druk gehad, niet veel tripjes gedaan en het weer is de laatste twee weken niet zo geweldig! De eerste 2 weken van september hadden we nog heerlijk zomer weer met temperaturen tot 30 graden...echt nog een heerlijke nazomer, maar rond half september was dat mooie weer alweer verdwenen. Niet dat het slecht weer was, maar toch een stuk koeler en nu en dan wat regenachtige dagen. En op zo'n dagen is het niet echt de moeite om er op uit te gaan. We gaan regelmatig in onze buurt wandelen met Ava, toch zeker als het droog weer is. Ze wandelt zelf ook graag een heel stuk alleen, ze ziet graag alle bloemetjes in de tuinen van mensen. En in het park plukken we soms wel eens een paardebloem als die bloeien en dat vindt ze geweldig.

Verder is met iedereen alles goed hier. Ik heb in september en deze maand (oktober) weer een deel diensten gekregen om te werken, dus ik zal het druk genoeg hebben want ik werk dan weer zo goed als full time voor die 2 maanden (iemand is met vakantie en een deel is voor een tijdelijke positie). Het zijn allemaal namiddag diensten en dat komt goed uit met Ava. Ik breng haar rond 14u-14u30 naar mijn schoonouders en Michael haalt haar daar dan op om 16u30. In het weekend moet ik Ava natuurlijk nergens brengen omdat Michael dan thuis is.

Natuurlijk hebben we de laatste weken ook weer wat leuke foto's genomen van onze lieve schat en die kan je hier beneden bekijken!

Wat recente foto's van Ava
We gaan ook regelmatig naar het park hier in de buurt met een speeltuin zodat ze wat kan schommelen en spelen met de andere kindjes. Verder gaan ik ook nu en dan naar Burnaby Lake park met haar, daar kan ze op het houten pad over het meer wandelen en de eendjes, ganzen en andere vogels bekijken. Dat vindt ze zo plezant en dat is dan wel de moeite om hier regelmatig eens naartoe te gaan met haar. De laatste dagen heeft het ook wat geregend en als het droog is ga ik met haar wandelen in ons achterstraatje zodat ze in de plassen kan stappen want dat vindt ze helemaal geweldig!

We zijn vorige week ook nog een dagje gaan winkelen in Amerika en daar heeft Ava zelfs van genoten. Zovele leuke dingen te zien en mijn schoonmoeder (die was ook meegekomen) heeft Ava wel goed bezig gehouden in de winkels. Ava zat graag in de winkel wagen en wilde alles zien en bomma vond het wel fijn om alles aan te wijzen voor haar. We hebben vanalles gekocht en lekker geluncht in Bellingham. In de namiddag zijn we met een halve auto vol weer terug gekomen. Aan de grens moesten we ook niet wachten en dat maakt het nog aangenamer. We zullen voor Kerstmis nog wel eens terug gaan, denk ik...we zien wel! We hebben ook nog wat mooie zonsondergangen gehad waar ik nu en dan al eens een foto van genomen heb.


Foto's van Ava aan Burnaby Lake en in Amerika

Nog even geduld voor mijn volgende post!

2 comments:

Jasmino said...

Wat wonen jullie toch in een prachtige omgeving! Geweldig hoor, ik geniet weer van jullie foto's. Niet alleen van de mooie natuur natuurlijk, de portretjes van jullie dametje zijn ook erg leuk om te zien! MOoi meisje hebben jullie gemaakt ;-)

Anne Marie said...

Wat hebben jullie toch een heerlijke meid! Ze ziet er steeds zo vrolijk en fotogeniek uit!