Tuesday, May 10, 2011

We are in May already...time sure flies!

Since most people that visit my blog are Belgian or Dutch I have decided to continue my blog in Dutch only for now. If anybody has any questions or a comment, please feel free to CONTACT ME!
All images are Copyright by Ann Badjura unless otherwise stated, please contact me first if you wish to use any of my photos or if you wish to purchase any of my photos! Thanks in advance!


Sinds de meeste mensen die mijn blog bezoeken Belgisch of Nederlands zijn heb ik besloten om enkel in het Nederlands verder te gaan. Ik ben dit blog vooral begonnen zodat mijn familie en vrienden in Belgie (van waar ik afkomstig ben) mijn leventje in Vancouver, Canada een beetje kunnen volgen. Deze blog is ook open voor iedereen die geinteresseerd is natuurlijk. Als er enige vragen zijn of commentaar is, laat dan een berichtje na in mijn GASTENBOEK of E-MAIL ME!
Alle foto's zijn Copyright by Ann Badjura tenzij anders vermeld, aub contacteer mij eerst voordat je mijn foto's wil gebruiken of als je geinteresseerd bent om foto's te kopen! Alvast bedankt!


~AUB klik op de foto's om een grotere versie ervan te zien!

Een zicht op Belcarra Park vanop Burnaby Mountain

Hier zijn we dan weer eens met een beetje nieuws. Ik had al een nieuwe post geplaatst met foto's en alles, maar deze is verdwenen door een "service disruption" van blogger. Ze zouden het allemaal hersteld hebben en zo goed als iedereen heeft zijn posts terug, maar bij mij is die post nog altijd niet terug! Dus ik begin er maar weer opnieuw aan. Vanaf nu ga ik toch maar een copietje bewaren van elke post in geval dat dit weer gaat gebeuren.

Er is niet zo heel veel nieuws van begin mei, het nieuws vanaf half mei zet ik wel in een andere post. Ava doet het goed, ze is al een stuk vooruit gegaan met het stappen rond de koffie tafel en dergelijke. Ze trekt zich ook veel gemakkelijker overal aan op en ze durft toch al 1 handje los te laten als ze stapt. Alleen stappen zonder steun doet toch nog niet, ze is nog wat voorzichtig. Verder begint ze nu meer en meer te eten wat wij eten en dat gaat ook prima. Ik heb haar in de week eens op onze weegschaal gezet en haar gemeten, ze weegt zo'n 8kg 800gr en ze is 77cm groot. Na haar verjaardag moet ze op controle bij de dokter en daar zullen ze haar ook wegen en meten. Dan zal ik het beter weten hoeveel ze echt weegt en meet.

We waren ook uitgenodigd op een verjaardagsfeestje van het zoontje van Michael zijn beste vriend die 1 jaar was geworden. Natuurlijk zijn we daar naartoe geweest en Ava ging mee, want dat is een vriendje van haar. Ze heeft zich goed geamuseerd en er was ook nog een meisje van 9 maanden en een jongetje van anderhalf jaar oud. De kindjes hebben mooi samen gespeeld en ook lekker gegeten. Ze hadden bbq en nog andere lekkernijen en natuurlijk ook een verjaardagstaart. Het was erg gezellig en we hebben er van genoten!


Wat recente foto's van Ava en het feestje

Het weer in april en mei tot nu toe is nog veel soeps geweest. Een dagje warm en zonnig en dan weer 3-4 dagen bewolkt en regenachtig. De lente/zomer wil maar niet op gang komen, op de dagen dat het regenachtig is is het maar rond de 13 graden wat toch maar frisjes is voor de tijd van het jaar...ja, zelfs voor Vancouver! ;o) Op de zonnige dagen geraken we dan toch aan de 19 graden, maar we hebben er zo nog niet veel gehad. Hopelijk wordt het wat aangenamer in de tweede helft van mei. Maar goed, zolang het maar warm en zonnig is in de zomer dan ben ik ook al content want een zomer met wisselvallig weer is helemaal niet fijn!

Op de dagen dat het dan toch mooi weer is geweest dan geniet ik er volop van en ga ik met Ava wandelen. Als het mooi is in het weekend dan gaan wij lekker met ons drietjes ergens wandelen. Zo zijn we naar Sapperton Landing park geweest wat onder op het einde van onze straat is. Daar waren we nog nooit geweest en het was wel een mooi plekje om te gaan wandelen. Langs de rivier op met zichten op de bergen en de omliggende omgeving. Daar ga ik zeker nog naartoe met Ava. Ava en ik zijn ook nog naar Burnaby Mountain geweest waar sommige bloesems nu echt volop in bloei zijn. Heel mooi om te zien. Ik had haar weer eens in het gras gezet, maar daar heeft ze het toch echt niet op...dat zal wel komen! Ze heeft ook in de schommel gezeten en dat vindt ze wel fijn, zolang je haar niet te hard op en af zwiert.


Foto's van onze wandeling bij Sapperton Landing & Burnaby Mountain ParkNog even geduld voor mijn volgende post!

No comments: