Wednesday, May 18, 2011

Birthdays and more!

Since most people that visit my blog are Belgian or Dutch I have decided to continue my blog in Dutch only for now. If anybody has any questions or a comment, please feel free to CONTACT ME!
All images are Copyright by Ann Badjura unless otherwise stated, please contact me first if you wish to use any of my photos or if you wish to purchase any of my photos! Thanks in advance!


Sinds de meeste mensen die mijn blog bezoeken Belgisch of Nederlands zijn heb ik besloten om enkel in het Nederlands verder te gaan. Ik ben dit blog vooral begonnen zodat mijn familie en vrienden in Belgie (van waar ik afkomstig ben) mijn leventje in Vancouver, Canada een beetje kunnen volgen. Deze blog is ook open voor iedereen die geinteresseerd is natuurlijk. Als er enige vragen zijn of commentaar is, laat dan een berichtje na in mijn GASTENBOEK of E-MAIL ME!
Alle foto's zijn Copyright by Ann Badjura tenzij anders vermeld, aub contacteer mij eerst voordat je mijn foto's wil gebruiken of als je geinteresseerd bent om foto's te kopen! Alvast bedankt!


~AUB klik op de foto's om een grotere versie ervan te zien!

Gelukkige Verjaardag met je 1 jaar, Ava!!!

Ik zal eerst maar eens beginnen met het feit dat ons allerliefste dochtertje 1 jaar is geworden op 18 mei, niet te geloven hoe snel dat jaar voorbij gegaan is. We hebben verschillende mooie kaarten gekregen van familie en vrienden uit Belgie voor Ava en daar was ze heel blij mee. Ze kijkt graag naar kaarten want de prentjes erop vindt ze echt wel super! Dus wie het leest, dank jullie wel voor de kaartjes! Jammer genoeg hangt haar verjaardag een beetje samen met een triestig moment omdat mijn vader ook jarig is op 18 mei, maar spijtig genoeg is hij in 2004 overleden. We zien het dan toch maar als een geschenkje van mijn papa dat Ava op 18 mei geboren is. We denken dan vooral aan de mooie momenten. Met Ava haar verjaardag hebben niet al teveel gedaan. Michael had nog een halve dag vrij, dus hij had die op Ava haar verjaardag vrij genomen. We zijn in de vroege namiddag met wat lekker eten wat we waren gaan uithalen bij Michael zijn ouders gaan eten. Michael zijn moeder had zelf een lekkere cake gebakken voor Ava haar verjaardag. Verder had ik zelf een leuke kroon gemaakt, maar die wilde ze liefst niet aanhouden...hahaha. Het is toch gelukt om een paar foto's met de kroon en cake vast te leggen.

Michael zijn moeder had zelf een lekkere cake gebakken voor Ava haar verjaardag. Verder had ik zelf een leuke kroon gemaakt, maar die wilde ze liefst niet aanhouden...hahaha. Het is toch gelukt om een paar foto's met de kroon en cake vast te leggen.We hebben heerlijk gesmuld, zowel van het warme eten als de heerlijke cake. Ava heeft een paar kleine speeltjes gekregen want zoveel heeft ze ook weer niet nodig. En ik denk niet dat ze het door heeft waarom wij aan het feesten waren...dat feesten is meer voor de grote mensen nietwaar? In de zomer geven we een barbeque met wat familie en goede vrienden als het weer lekker warm is en de kindjes kunnen dan buiten spelen.


Wat foto's van haar verjaardag en andere foto'sIk ben zelf ook jarig geweest op 15 mei. Echt gevierd hebben het niet, maar we waren wel lekker gaan eten en ik had een mooi armbandje gekregen van Michael. Van zijn ouders had ik ook een mooie setje gekregen met een ketting en oorbellen. Toch fijn als je onverwachts wat leuke cadeautjes krijgt. We hebben er van genoten en ik heb een heel fijne dag gehad. Verder hebben we hier eindelijk ook eens wat zomerachtig weer gehad met een paar dagen van rond de 23 graden en veel zon. Hier en daar zijn er wat koelere dagen geweest met wat meer bewolking, maar veel regen hebben we in de laatste 10 dagen gelukkig niet gehad. Op zo'n dagen moeten we er natuurlijk van profiteren, he.

Op zo'n mooie dagen geniet ik er volop van en ga ik veel met Ava wandelen. Als het mooi is in het weekend dan gaan wij lekker met ons drietjes ergens wandelen. Ik ben met Ava nog naar Burnaby Mountain geweest om daar op de speeltuin met haar de spelen, de schommel vindt ze wel plezant. We zijn ook voor een wandeling geweest aan Burnaby Lake want daar heb je ganzen, eenden, vogeltjes en eekhoorntjes...dus heel veel diertjes waar ze van houdt. Het is echt genieten om haar zo blij te zien als ze die eendjes en ganzen kan zien. Er waren ook eekhoorntjes van de partij die kort bij haar aan het smullen waren, dat vond ze natuurlijk geweldig. Soms vraag je je toch af wat er door haar hoofd gaat. Verder heb ik bij ons thuis met haar op een deken in het gras wat gespeeld, vooral bubbeltjes blazen want ze is gek van bubbels.


Foto's van onze wandeling op Burnaby Mountain & Burnaby Lake


Nog even geduld voor mijn volgende post!

No comments: