Wednesday, August 11, 2010

The time sure flies

Since most people that visit my blog are Belgian or Dutch I have decided to continue my blog in Dutch only for now. If anybody has any questions regarding this, please feel free to CONTACT ME!
All images are Copyright by Ann Badjura unless otherwise stated, please contact me first if you wish to use any of my photos or if you wish to purchase any of my photos! Thanks in advance!


Sinds de meeste mensen die mijn blog bezoeken Belgisch of Nederlands zijn heb ik besloten om enkel in het Nederlands verder te gaan met dit blog. Als iemand hier vragen over heeft, dan mag je me altijd CONTACTEREN! Ik ben dit blog vooral begonnen zodat mijn familie en vrienden in Belgie (van waar ik afkomstig ben) mijn leventje in Vancouver, Canada een beetje kunnen volgen. Deze blog is ook open voor iedereen die geinteresseerd is natuurlijk. Ik ben naar Canada verhuisd in april 2000 om bij mijn Canadese vriend te gaan wonen waar ik ondertussen ook mee getrouwd ben. Als er enige vragen of commentaar is, laat dan een berichtje na in mijn GASTENBOEK of E-MAIL ME!
Alle foto's zijn Copyright by Ann Badjura tenzij anders vermeld, aub contacteer mij eerst voordat je mijn foto's wil gebruiken of als je geinteresseerd bent om foto's te kopen! Alvast bedankt!~AUB klik op de foto's om een grotere versie ervan te zien!

Een zicht op de Lions Gate Bridge van Ambleside Beach in West VancouverDaar ben ik weer eens. Deze keer waarschijnlijk met niet zoveel nieuws...maar zoals men altijd zegt: geen nieuws is goed nieuws. Met Ava gaat alles prima, ze groeit volop en is echt een schat van een kind. Ze houdt haar nek al heel goed recht en haar rugje ook al. Ze kijkt zo graag rond en is geinteresseerd in van alles. Ze slaapt nu ook heel goed 's nachts en daar zijn wij wel heel erg blij mee. 's Avonds eet ze de laatste keer zo rond 22u30-23u en dan valt ze meestal onmiddellijk in slaap en horen we haar niet meer tot 6u-7u 's morgens. En ze wordt dan nog stilletjes wakker ook, wenen doet ze gelukkig niet als ze wakker wordt. Ze maakt maar wat geluidjes en strekt zich een paar keer. Ze kijkt ook heel graag naar haar muziek mobiel die boven haar bed hangt van Winnie The Pooh, soms lijkt alsof een aardig gesprek heeft met die beestjes...hahaha.

Overdag is ze veel wakker en sommige dagen slaapt ze maar een 2-3 uurtjes in totaal, maar andere dagen slaapt ze ook nog wat meer. Ik ga graag weg met haar, ofwel naar de shopping, of gewoon lekker wandelen want dat vindt ze wel fijn denk ik. Dan kan ze rondkijken naar alles wat rondom haar beweegt. Vorige week vrijdag ben ik voor haar eerste spuitjes moeten gaan (vaccinaties), ze moest er 3 krijgen. Ik had daar niet veel zin in omdat je toch bij je kind moet blijven en ze hebben liefst dat jij haar vast houdt. Ik heb maar een beetje weg gegkeken en ze schreeuwde wel heel eventjes als de spuit gezet werd, maar daarna was super kalm en viel ze in slaap op mijn schoot. Ik moest 15 minuten daar blijven in geval ze een allergische reactie zou krijgen van die spuiten. Ze heeft er verder gelukkig geen last van gehad.


Een filmpje van onze super actieve dochter


Wat foto's van Ava die in de laatste weken genomen zijnMichael en ik zijn weer eens gaan wandelen bij Ambleside Beach toen het hier een verlengd weekend was begin Augustus. Dat was toen British Columbia Day. We waren deze keer de hele seawall afgewandeld en ik denk dat we er een uur over gedaan hadden (op ons gemakje) en een uurtje om terug te wandelen. We hebben dan een broodje gekocht en lekker gepicnikt aan het strand en Ava kreeg toen ook haar flesje. Ze was de helft van de tijd toch wakker en kon zo ook wat mee genieten. Het was toen nog steeds heerlijk weer met warme temperaturen en veel zon. Vorig weekend is het eindelijk afgekoelt en hebben we eens een dag regen gehad, dat was een hele verandering. Het hele weekend was het regenachtig en zo'n 18 graden, het was wel eens nodig. De maandag was het ook nog bewolkt en sinds gisteren weer zonniger en een stuk warmer. De rest van deze week en tot na het weekend geven ze veel zon en blauwe lucht uit alsook temperaturen rond de 30 graden. Dan zullen we weer eventjes mogen puffen, maar gelukkig koelt het nu 's nachts toch meer af en dan is het wel te doen.

Ik ben ook nog eens gaan lunchen met een goede vriendin van mij bij White Spot, hmmm daar is het altijd lekker. Ava ging mee want mijn vriendin had haar nog niet gezien. Ava was tijdens de hele lunch rustig en heeft ook een beetje geslapen, toch handig dat ik haar overal kan meenemen. In het begin van deze week namen ook opnames voor een tv show plaats in onze straat. Het was voor de TV serie "Supernatural". Er waren heel wat grote trucks in onze straat met mobiele kleedkamers er dergelijke, auto's met nummerplaten van de Amerikaanse staat Illinois...daar zal de serie zich afspelen. Ik ben even gaan wandelen om te zien of ik wat van het filmen kon zien, maar ik denk dat ze toen al gedaan hadden met het filmen zelf. Ik heb toch een paar leuke foto's kunnen nemen.
Wat foto's van onze wandeling bij Ambleside Beach


Wat foto's van het filmen van Supernatural in onze straatNog even geduld voor mijn volgende post!

No comments: