Friday, May 14, 2010

We're still waiting!

Since most people that visit my blog are Belgian or Dutch I have decided to continue my blog in Dutch only for now. If anybody has any questions regarding this, please feel free to CONTACT ME!
All images are Copyright by Ann Badjura unless otherwise stated, please contact me first if you wish to use any of my photos or if you wish to puchase any of my photos! Thanks in advance!Sinds de meeste mensen die mijn blog bezoeken Belgisch of Nederlands zijn heb ik besloten om enkel in het Nederlands verder te gaan met dit blog. Als iemand hier vragen over heeft, dan mag je me altijd CONTACTEREN! Ik ben dit blog vooral begonnen zodat mijn familie en vrienden in Belgie (van waar ik afkomstig ben) mijn leventje in Vancouver, Canada een beetje kunnen volgen. Deze blog is ook open voor iedereen die geinteresseerd is natuurlijk. Ik ben naar Canada verhuisd in april 2000 om bij mijn Canadese vriend te gaan wonen waar ik ondertussen ook mee getrouwd ben. Als er enige vragen of commentaar is, laat dan een berichtje na in mijn GASTENBOEK of E-MAIL ME!
Alle foto's zijn Copyright by Ann Badjura tenzij anders vermeld, aub contacteer mij eerst voordat je mijn foto's wil gebruiken of als je geinteresseerd bent om foto's te kopen! Alvast bedankt!~AUB klik op de foto's om een grotere versie ervan te zien!

Zicht op Mount Baker (gelegen in de USA) gezien vanuit onze tuinSorry dat ik jullie nog eventjes moet teleurstellen, maar er is nog geen baby in zicht. ;) Ik ben deze week weer naar de maternity clinic geweest en heb de dokter eens gevraagd hoe ze er bij kwamen dat ik uitgeteld ben op 11 mei omdat ik volgens de echo en mijn familie dokter (die mij de eerste 24 weken van de zwangerschap heeft gevold) rond 15 mei pas zou moeten bevallen. Ik wou maar laten weten dat ik liever niet voor 15 mei ingang zou gezet willen worden als het niet nodig was. Dat begreep de dokter ook en had daar geen moeite mee.

Ze heeft het nog eens allemaal nagekeken en nageteld volgens de echo en kwam uiteindelijk op 13 mei uit. Dus ze zei als ik volgende dinsdag nog niet bevallen was om gewoon weer naar de maternity clinic te komen, dan zou ze alles nog eens nakijken om te zien of er al wat aan het gebeuren is. Ze zei ook dat ze me dan waarschijnlijk gaan inleiden op 20 mei als er dan nog niets is. Daar ben ik tevreden over en dat is lang genoeg om te wachten. Ik wou maar zeker zijn dat ze mij niet te vroeg in gang zouden zetten als het niet nodig was. Nu, het kan natuurlijk eender wanneer gebeuren...dus we wachten nog eventjes af en hopen dat de baby vanzelf zal komen voor 20 mei, we zijn er klaar voor!

Nog een mooie rhododendron in onze tuin
Verder voel ik me nog steeds prima en kan nog zo goed als alles doen. Michael had een paar dagen vrij genomen in het begin van deze week omdat ze hier nog wat aan het renoveren zijn aan het huis. Op 1 van de dagen waren die mannen al klaar in de namiddag, dus zijn Michael en ik nog lekker gaan uit eten en daarna zijn we nog samen naar de film geweest. Tja, je weet nooit, dit is misschien de laatste keer dat we dit kunnen doen voorlopig en we hebben er enorm van genoten. We zijn naar Iron Man 2 gaan kijken, dat was een erg goede film.

De renovaties gaan ook goed vooruit. Tot nu toe is ons pad van de voorkant van het huis al vervangen met nieuwe cement, er zijn 2 nieuwe trappen bijgebouwd, de stucco aan de top van ons huis heeft een nieuwe verf laag in een ander kleurtje en de paal aan de voorkant van het huis is mooi uitgebouwd met brick. Het ziet er allemaal super uit en we zijn erg content van het werk dat ze tot nu toe hebben gedaan, echte vakmannen zijn het. Nu wachten we nog op nieuwe pvc panelen die over de houten panelen worden gezet aan de onderkant van ons huis in een andere bruine kleur. Daarna moeten ook nog de tegels geplaatst worden op de trappen aan de voorkant van ons huis, nieuwe goten en de houten luiken die aan de vensters hingen aan de voorkant van het huis worden vervangen door pvc luiken. We kijken er al naar uit als het allemaal af is, het gaat er mooi uitzien!


Foto's van de renovaties die tot nu toe gedaan zijnNog even geduld voor mijn volgende post!1 comment:

Elke said...

Jullie moeten je geduld dus ook oefenen. ;-)
De werken aan je huis zien er mooi uit, ik ben benieuwd naar het plaatje als het af is. Je zal er deze zomer mooi van kunnen genieten.
Vandaag is de verjaardag van mijn echtgenoot, en wie weet wordt jullie baby nu ook wel geboren. In ieder geval heel veel succes!!!