Saturday, May 22, 2010

Our baby has arrived!

Een kort berichtje om jullie te laten weten dat we de trotse ouders zijn van een gezonde dochtert die Ava heet, in het Engels spreekt men dat uit als "Eiva". Ze is geboren op 18 mei om 17u43 met een gewicht van 3,060 gram en 48cm groot.

We zijn terug thuis van het ziekenhuis sinds donderdag voormiddag en we stellen het allemaal prima. Foto's volgen in de nabije toekomst wel nog. We hebben besloten om nog geen foto's online te zetten omdat we willen dat mijn moeder in Belgie (die geen computer heeft en niets van internet kent) de eerste foto's te zien zal krijgen die onderweg zijn met de post. Het zou niet fijn zijn voor haar als er familie leden of vrienden in Belgie naar haar toe gaan en zeggen dat ze foto's van ons kindje gezien hebben terwijl zij er nog geen gezien heeft. Eens als mijn moeder de foto's ontvangen heeft zullen we een album online zetten met foto's van onze lieve dochter. Dus nog wat geduld en begrip voor diegene die erg benieuwd zijn.


Since most people that visit my blog are Belgian or Dutch I have decided to continue my blog in Dutch only for now. If anybody has any questions regarding this, please feel free to CONTACT ME!
All images are Copyright by Ann Badjura unless otherwise stated, please contact me first if you wish to use any of my photos or if you wish to puchase any of my photos! Thanks in advance!Sinds de meeste mensen die mijn blog bezoeken Belgisch of Nederlands zijn heb ik besloten om enkel in het Nederlands verder te gaan met dit blog. Als iemand hier vragen over heeft, dan mag je me altijd CONTACTEREN! Ik ben dit blog vooral begonnen zodat mijn familie en vrienden in Belgie (van waar ik afkomstig ben) mijn leventje in Vancouver, Canada een beetje kunnen volgen. Deze blog is ook open voor iedereen die geinteresseerd is natuurlijk. Ik ben naar Canada verhuisd in april 2000 om bij mijn Canadese vriend te gaan wonen waar ik ondertussen ook mee getrouwd ben. Als er enige vragen of commentaar is, laat dan een berichtje na in mijn GASTENBOEK of E-MAIL ME!
Alle foto's zijn Copyright by Ann Badjura tenzij anders vermeld, aub contacteer mij eerst voordat je mijn foto's wil gebruiken of als je geinteresseerd bent om foto's te kopen! Alvast bedankt!
Nog even geduld voor mijn volgende post!3 comments:

Caroline said...

hallo Ann vanuit Vancouver wachtend op de vlucht naar Calgary na een verkwikkende en interessante week hier willen wij jou feliciteren met jullie baby. Wat een prachtige naam, geniet ervan en we kijken later zeker naar de foto's. Heel veel groetjes
Caroline (Terneuzen)

Inge en Manu said...

Hey Ann,

ook van ons een dikke proficiat gewenst!!!
Inge & Manu

Claudia B. said...

Gefeliciteerd! Toevallig dat ik je hier vind! Ik had een beetje heimwee naar BC en omdat het er niet in zit dat we dit jaar naar Canada kunnen komen én omdat ik het bloggen heb ontdekt kwam ik via google hier terecht... Ik "ken" je natuurlijk al via het canadaforum én omdat ik je albums bij Picasa bij mijn favorieten heb staan en nu dus ook hier. Ik kom je dus op diverse plekken "tegen" :-)

Mooie naam hebben jullie gekozen, geniet volop van de kraamtijd, jullie gaan vast een hele mooie zomer krijgen.

Groetjes Claudia B.