Wednesday, March 10, 2010

Experiencing Olympic withdrawal symptoms!

Since most people that visit my blog are Belgian or Dutch I have decided to continue my blog in Dutch only for now. If anybody has any questions regarding this, please feel free to CONTACT ME!


Sinds de meeste mensen die mijn blog bezoeken Belgisch of Nederlands zijn heb ik besloten om enkel in het Nederlands verder te gaan met dit blog. Als iemand hier vragen over heeft, dan mag je me altijd CONTACTEREN! Ik ben dit blog vooral begonnen zodat mijn familie en vrienden in Belgie (van waar ik afkomstig ben) mijn leventje in Vancouver, Canada een beetje kunnen volgen. Deze blog is ook open voor iedereen die geinteresseerd is natuurlijk. Ik ben naar Canada verhuisd in april 2000 om bij mijn Canadese vriend te gaan wonen waar ik ondertussen ook mee getrouwd ben. Als er enige vragen of commentaar is, laat dan een berichtje na in mijn GASTENBOEK of E-MAIL ME!


~AUB klik op de foto's om een grotere versie ervan te zien!

Zonsondergang gezien van bij ons thuisHet is alweer bijna 2 weken geleden sinds de sluitings ceremonie van de Olympische Spelen. Pffff, dat was wel even aanpassen de eerste dagen...geen Olympische Spelen meer op TV. Ik had last van afkick symptomen, geloof ik! Maar dat gaat gelukkig genoeg snel weer voorbij. Alhoewel we hebben weer een reden om nog wat verder te vieren want vrijdag (12 maart) beginnen de Paralympische Spelen en die duren tot 21 maart. Tijdens deze spelen zijn er ook weer vanalle gratis evenementen in het centrum van Vancouver en verschillende pavillioenen die open waren tijdens de Olympische Spelen gaan nu ook weer open. Dus we kunnen nog wat gaan genieten en hopelijk deze keer met wat minder drukte. We willen zeker nog naar het pavillioen van de Royal Canadian Mint waar je de medailles kan gaan bekijken en zelfs mag hanteren. Verder is er ook een tentoonstelling van andere Canadese muntstukken.


Hier beneden volgen nog een paar nuttige links links in verband met de Olympische en Paralympische Spelen in Vancouver:

*De officiele Vancouver 2010 Olympics & Pararlympics website: --> KLIK HIER
*Aankoop van Olympische kleding en andere artikelen: --> KLIK HIER
*Gratis evenementen en tentoonstellingen tijdens de Paralympische Spelen: --> KLIK HIER
*Vervoer tijdens de Olympische & Paralympische Spelen: --> KLIK HIER

Ik kwam deze clip met leuke woorden nog tegen op youtube met de beste momenten van het Canada Hockey team opweg naar goudEn nog een mooie clip met de mooiste "medaille" moment voor de Canadezen
Verder is er niet meer veel gebeurd hier. Met de zwangerschap gaat alles goed, ongelofelijk dat het nog maar iets van een 2 maanden zal zijn dat ons baby'tje geboren zal worden. Ik voel mij nog steeds prima en voel de baby veel bewegen. Ik zou bijna niet weten dat ik zwanger was, behalve door de bewegingen van de baby dan. In totaal ben ik iets van een 5kg bijgekomen, wat ook niet erg veel is en dat maakt het misschien allemaal wat gemakkelijker. Ik mag me gelukkig prijzen denk ik want velen hebben er meer last van. Hopelijk zullen de laatste paar maanden zo verder blijven gaan. We kijken in elk geval uit naar ons kindje.

We hebben nog mogen genieten van heerlijk lente weer met zo'n +12 graden en veel zon...zalig. We zijn regelmatig wat gaan wandelen, we hebben wat in de tuin gewerkt en we hebben een paar mooie zonsondergangen mogen zien van ons thuis.


Een paar foto's van de zonsopgang gezien van bij ons thuis

Nog even geduld voor mijn volgende post!4 comments:

Blogger said...

Bullion Exchanges is a trusted Bullion Seller located in the heart of New York City's Diamond District.

Bullion Exchanges have a massive inventory of products like, metals that range from the gold & silver to platinum & palladium.

Bullion Exchanges are offering an enormous selection of products appealing to first time buyers and for experienced investors.

Blogger said...

Ever wanted to get free YouTube Subscribers?
Did you know you can get them AUTOMATICALLY AND TOTALLY FREE by getting an account on Like 4 Like?

Blogger said...

eToro is the most recommended forex broker for beginner and advanced traders.

Blogger said...

Quantum Binary Signals

Professional trading signals delivered to your cell phone daily.

Start following our signals NOW and make up to 270% per day.